Menu
We cook Mediterranean, international, seasonal and home-style food
Our consistent dishes
Here you will find a selection of our usual dishes. On site you will also find a menu with seasonal and/or changing dishes and a weekly menu.
Bon Appétit
01. starters
Buckwheat twist bread
€4,90Freshly baked by the traditional Esser bakery in Wassenberg Optionally with homemade aioli or herb butter
Bruschetta
€8,90Two slices of ciabatta bread, topped with finely seasoned tomatoes tomatoes, garlic, rocket and fresh parmesan cheese
Vitello Tonato
€11,50Veal with tuna sauce and capers
Fig and goat's cheese
€10,50frische Feige mit Ziegenkäse, gratiniert mit Kandiszucker. Auf Salatbett, mit Nüssen und Honig
02. soups
Lauch-Creme-Suppe
€8,50mit Käsecrouton
Steinpils Consomme
€€9,00Mit Gemüsestreifen
03. Hauptgerichte
Medaillons im Mantel
€24,50Schweinefiletmedaillons in Bacon ummantelt an Lauchcreme mit Feine Böhnchen und Herzoginkartoffeln
Rump steak
€29,50vom Uruguay Herford Rind (ca. 2OO Gramm) an Dijoner Senf Sauce mit Pommes Frites
Grill plate
€27,50Variation aus Schwein, Rind, Hähnchen und Würstchen mit Bacon, Pommes Frites und Kräuterbutter
Chicken breast
€22,50vom Teppanyaki Grill, mit Dijoner Senf Sauce und Kartoffelpüree
Rinderrouladen
€21,50in dunkler Bratenjus mit Kartoffelpüree und Gurken-Dill-Salat
Geschnetzeltes
€21,50Züricher Art, vom Schweinefilet mit Reibekuchen und Gurken-Dill Salat
Gnocchis
€16,00mit frischen Cherrytomaten, Fetakäse und Oliven an Napolisauce, garniert mit Rucola
Filets von Rotbarbe
€24,00auf Champagnerkraut und Kartoffelpüree
Ein dutzend Gambas
€25,0012 Gambas in pikanter Knoblauch Tomatensauce mit Chips
07. inserts
French fries
€4,90Large farmhouse fries
Buckwheat twist bread
€4,90Freshly baked by the traditional Esser bakery in Wassenberg Optionally with homemade aioli or herb butter
Herzoginkartoffeln
€4,90Chips
€4,90Crispy deep-fried potato crisps
Side salad
€4,90Small mixed leaf salad, with cucumber, tomato, olives and sweetcorn
Feine Bohnen
€4,90Gurkensalat
€4,90Champagnerkraut
€4,90Rotkohl
€4,90Brussels sprouts
€4,90
08. sauces and toppers
Herb butter
€1,00Homemade and flavoursome
Parisian pepper sauce
€3,50Goes well with meat
Mushroom cream sauce
€3,90Suitable for everything
Dijon Senf Sauce
€3,50Preferred with fish
09. desserts
Tiramisu
€9,50Homemade, with cherry sauce
Mixed ice cream
€6,00Three scoops of chocolate, vanilla, strawberry or hazelnut ice cream
Espresso vanilla
€6,50A scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso
Nut cup
€9,50Three scoops of mixed ice cream with various nuts and cream
Brittle cup
€9,50Three scoops of mixed ice cream with brittle and cream
Egg liqueur mug
€11,50Three scoops of mixed ice cream with cream and egg liqueur
Baileys cup
€11,50Three scoops of mixed ice cream with cream and Baileys
Amaretto cup
€11,50Three scoops of mixed ice cream with cream and amaretto
Crème Brûlée
€9,00Schwarzwäler Kirsch Creme
€7,50
Saisonales
Hirschrückensteak
€36,50an Rosenkohl & Herzoginkartoffeln, mit Kirsch-Pfeffersauce & Preiselbeer gefüllter Williamsbirne
Wildgulasch
€26,50mit Trauben und Pilzen im Blätterteignest. An Rotkohl & Spätzle. Mit Preiselbeer gefüllter Williamsbirne